Halloween-disco 30.10 18-1930

30.10.2019 kl. 18:30
Nu är det dags för maskerad disco för årskurs 1-3

INBJUDAN till Halloween-disco för årskurs 1-3

Ladda ner inbjudan som pdf här

När: Onsdag 30.10.2019 kl 18-19: 30, fritt inträde
Var: I skolans gymnastiksal

Halloween-discot är ett maskerad-disco som ordnas för klass 1-3 inkluderande eleverna från småklasserna som är i samma ålder. Discot är mellan kl 1800–1930 och det är fritt inträde. På programmet har vi:
• musik av DJs
• Bästa kostym tävling
• Danstävling
• Eventuellt även annat program
Vi serverar saft med ”grönsaks-dipp” och har ett litet café med godis och mockarutor (se till att barnen har lite småmynt med!). Reklam för discot kommer att hängas på väggarna i skolan.

Styrelsen kommer inom kort att skicka ut en lista på uppgifter för de olika klasserna. För att få ett lyckat och säkert disco behöver vi ca 15 vuxna. FöFös styrelse hjälper till med praktiska arrangemang och koordinering av uppgifter.

Boo!
Hårresande hälsningar från Styrelsen,