HÖSTBASAR

Lördagen 9.11.2019 kl. 13-15!

Basaren är årets största, bästa och roligaste evenemang och intäkterna används oavkortat till att förgylla elevernas vardag.

Inlämning av lotterivinster börjar på hösten

Lotteriet är en viktig del av basaren och för att få in tillräckligt antal vinster till lotteriet ber vi att alla skolans föräldrar ställer upp med att samla in vinster. Vinsterna till lotteriet bör (helst) vara rena, nya och oanvända - antikviteter av större värde tas även emot med tacksamhet! Enkla och förmånliga vinster kommer med i Lotteriet och fina och dyrare vinster kommer med i Lyx-lotteriet. Tidigare år har det exempelvis lottats ut fina rese-gåvokort. Lotterivinsterna kan lämnas redan nu till lärarna i respektive klass.

09-13 Barnen har sin skoldag denna lördag

13-15 Basaren:

• Årskurs 1 säljer läckra bakverk, både salt och sött
  • Årskurs 2 delar ut lotterivinster till de lyckliga vinnarna
  • Årskurs 3 sköter om Café, där det finns sött, salt och våfflor
  • Årskurs 4 sköter om försäljning av lotter till det Stora Lotteriet. Lotterna kostar bara 1eur/styck och de speciella Lyx-lotterna 5eur/styck.
  • Årskurs 5 har en uppsjö med erbjudanden (pyssel&hantverk, lyckohjul mm)
  • Årskurs 6 får bara njuta av stämningen! De har jobbat redan fem år med basaren och även bakat bakverk hemma före basaren :)
  • Småklasserna hjälper till med bakverk
  • Röda Korset sköter sannolikt om första-hjälpen
  • Frendikuva är på plats för kamrat-, släkting- och porträttfotografering

Basaren är öppen för alla intresserade, såväl barn, vuxna, kompisar, mor/farföräldrar och även övriga intresserade.

Vi accepterar även MobilePay som betalningsmedel.

Allmän info

Klassernas uppgifter

Klassombuden koordinerar sina klasser i deras uppgifter och föräldraföreningens styrelse kommer att ha en infopunkt under basaren för att hjälpa vid behov.

Mer detaljerad info för varje årskurs:

Årskurs 1

Årskurs 2

Årskurs 3

Årskurs 4

Årskurs 5

Årskurs 6

Småklasser

Välkommen!

Tillsammans gör vi en lyckad basar!

Med vänlig hälsning och hjärtligt välkomna,

Finno FöFö styrelsen