Gårdsfets 4.9.2019 17:30-19

12.08.2019 kl. 14:04
Årets Gårdsfest ordnas tillsammans av Föräldraföreningen vid Finno skola och Föräldraföreningen vid Finno Daghem.

Föräldraföreningarna vid Finno skola och Finno Daghem ordnar gemensam Gårdsfest för hela familjen onsdag 4.9.2019 kl 17:30-19.

På programmet står lekfulla uteaktiviteter och trevlig samvaro utomhus. Detta år har vi på plats även Björn Mattsons bänd, som upptreder tillsammans med Kören.

Kom och träffa barnens dagis, förskola och skolkamrater, deras föräldrar och skolans personal.

ÅK 5 säljer korv och annat tilltugg till förmån för sin lägerskola. Reservera småslantar med! MobilePay duger likväl.