Höstbasaren 10.11.2018 kl 13-15

28.10.2018 kl. 15:04
Basaren är årets största, bästa och roligaste evenemang och intäkterna används oavkortat till att förgylla elevernas vardag.

Välkommen på HÖSTBASAR lö 10.11.2018 kl. 13-15!

09-13 Barnen har sin skoldag denna lördag

13-15 Basaren:

• Årskurs 1 säljer läckra bakverk, både salt och sött
  • Årskurs 2 delar ut lotterivinster till de lyckliga vinnarna
  • Årskurs 3 sköter om Café, där det finns sött, salt och våfflor
  • Årskurs 4 sköter om försäljning av lotter till det Stora Lotteriet. Lotterna kostar bara 1eur/styck och de speciella Lyx-lotterna 5eur/styck.
  • Årskurs 5 har en uppsjö med erbjudanden (pyssel&hantverk, lyckohjul mm)
  • Årskurs 6 får bara njuta av stämningen! De har jobbat redan fem år med basaren :)
  • Småklasserna hjälper med bakverk
  • TwoDads® coola safter finns i Cafét
  • Röda Korsets Tapiola-sektion sköter om första-hjälpen

Basaren är öppen för alla intresserade, såväl barn, vuxna, kompisar, mor/farföräldrar och även övriga intresserade.

Mera info och klassernas uppgifter hittar du här!