Deckarskolan 29.10.2020

22.10.2020 kl. 11:37
Magiska Hatten ordnar Deckarskolan

Deckarskolan är ett nytt koncept som Magiska Hatten lanserat denna höst. I den löser barnen "minimysterier", tränar sina detektivsinnen (via logiska pussel samt olika uppdrag och uppgifter), lär sig om signalement, kodspråk, fantombilder osv. Den här Deckarskolan går på distans och ser därför lite annorlunda ut än den närklubb, som Magiska Hatten just nu kör i Mattliden, men principen är den samma.

Deckarskolan Distans startar om en vecka, to 29.10.2020 kl 15:15-16:15 och är menad för barn i åk 3-5. Ledare för klubben är Filmfotograf Rosa Woldhek. Det finns 3 platser kvar.

Söker du efter Föräldraföreningen vid Finno Daghem och Förskola? Daghemmets FöFö  har sin egna hemsida på https://finnodaghem.hemochskola.fi