Föreläsning 26.2. - Föräldrarskap i en digital tid

26.02.2020 kl. 18:00
”Föräldraskap i en digital tid”. En workshop med föreläsning och diskussion om skärmar, smarttelefoner, sociala medier och ständig uppkoppling.

Anmäl dig här: https://forms.gle/K43u5bmKV63NS73v5


Använder dina barn skärmar?

Vet du hur ditt/dina/era barn använder skärmar? Eller är du fundersam om hur det borde vara? Eller hur det eventuellt påverkar barnen? Då är denna föreläsning något för dig!  

Anna Henning ”Föräldraskap i en digital tid”

”Föräldraskap i en digital tid” är en workshop med föreläsning och diskussion om skärmar, smarttelefoner, sociala medier och ständig uppkoppling. Hur kan vi som föräldrar stöda våra barn och unga till största möjliga välmående i dagens digitala samhälle?

Detaljer

Föreläsare: Anna Henning. Anna är socialpsykolog och förälder och arbetar som universitetslektor vid Soc&kom, Helsingfors universitet. Hon har satt sig in i hur forskare ser på vår tids digitala kommunikation och lyfter upp temat under föräldrakvällar.

Målgrupp: Denna föreläsning riktar sig till föräldrar i Finno, Mattliden, Storängen och Vindängen och vars barn använder skärmar. Skolornas personal är givetvis också välkomna!

Tid: Finno skola 26.2. kl 18-20 (lägg till i din kalender)

Parkering: Parkering på skolans parkeringsplatser eller tvärs över vägen nära HTH/Fixus eller vid parkeringen utanför XXL. Notera att Omelettis parkeringsplatser är endast 1h med parkeringsskiva! 

Tilltugg och café: Vi kommer att ha ett litet café med salt och sött, så det passar bra att komma direkt från jobbet

Frågor:  fofo.finno@gmail.com / 0400269199

Anmälan

Föreläsningen är gratis, men vi önskar veta ungefär hur många som kommer. Således ber vi att du anmäler dig via länken nedan senast måndag 24.2.2020

Anmälan: https://forms.gle/K43u5bmKV63NS73v5

 

Välkommen! 

Föräldraföreningen vid Finno skola

 

Ps. Yles Nyheter skrev nyligen en artikel som tangerar detta ämne https://yle.fi/uutiset/3-11170619

Henrik Ramm-Schmidt